Alba Qeramika

Art Basha

Viti i Studimeve: 2007/2010
Fakulteti: UPz/Fakulteti i Arkitekturës
Kompania:
Adresa: Rr. Skenderbeu, pn.
Email: artbasha@gmail.com
Telefoni: 045/670-871

P

ortfolio

P

rodukte

L

ajmet më të lexuara

13 fotografi, pse nuk ja vlenë të vizitohet Greqia?!

Shumë njerëz kanë krijuar bindje që Greqia është një vend i bukur dhe ja vlen për ta vizituar. Ata besojnë që Greqia posedon disa prej plazheve më të bukura në botë, por kjo është vetëm një bindje sepse në realitet plazhet e tyre janë të mira por jo ndër më të bukurat në botë.

MOS NDËRTO PA LEJE

Fenomeni i ndërtimeve pa leje ka kohë që është temë qendrore e diskutimeve në kryeqytet dhe gjithandej Kosovës. Përmes fondeve të shumta dhe kampanjave të marketingut është provu me ju thënë Stop ndërtimeve pa leje. Arkitekti Fatos Jetishi ka gjetë një menyrë kreative me i thënë stop ndërtimeve pa leje. Përmes një animacioni ai ka dhënë një mesazh: Mos Ndërto pa leje!

Legalizo Ndërtimin

Në kuadër të aktivitetit “Dita e Legalizimit”, sot kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti së bashku me ministrin e Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Ferid Agani vizituan pikat informuese për qytetarë që janë të vendosura në sheshet kryesore të Prishtinës.