Alba Qeramika

Shkelzen Bytyçi

Viti i Studimeve: viti i 1
Fakulteti: aab arkitektura aplikative
Kompania: ..
Adresa: prishtinë
Email: gold_xeni@hotmail.com
Telefoni: 049435457

P

ortfolio

P

rodukte

L

ajmet më të lexuara

Ndërtesa më e lartë në botë Burj Khalifa

Ndërtesa më e lartë në botë Burj Khalifa është ndërtuar në Dubai. Ndërtimi i rrokaqieliit filloi në vitin 2004. Lartësia e Burj Khalifa është 828m që përbënë një sfidë në vete për Inxhinjerinë ekstreme. Shiqoni në vijim dokumentarin e plotë të ndërtimit të Ndërtesës më të lartë në botë dhe sfidat e projektimit dhe të ndërtimit të saj.

Çmimi për Arkitekturë "Rexhep Luci"

Komuna e Prishtinës ndan çmimet për Arkitektët që fituan në konkursin ndërkombëtarë të organizuar në bashkëpunim me Javen e Arkitekturës në Kosovë. Çmimi "Rexhep Luci" do të ndahet çdo vit nga një juri profesionale. Këtë vit tema ishte e lirë dhe qëllimi ishte që të promovojë Arkitektët në përkujtim të Arkitektit dhe Urbanistit Rexhep Luci.

çelësi emision për arkitekturë

Çelësi me Eliza Hoxha filloi transmetimin në rtv21 cdo të diele në ora 22h. Qëllimi i këtij emisioni është trajtimi i temave që na preokupojnë dhe me të cilat merremi cdo ditë: hapësirat të banimit, hapësirat e punës, hapësirat publike, hapësirat e rekreimit, kopshtet parqet etj.