Alba Qeramika

Visar Kyqyku

Viti i Studimeve: 2005
Fakulteti: fakulteti ndertimtarise dhe arkitektures
Kompania:
Adresa:
Email: vising_k@hotmail.com
Telefoni:

P

ortfolio

P

rodukte

L

ajmet më të lexuara

Prishtina ballafaqohet me Ndërtimtarët /Zona Debatit

Klan Kosova në emisionin Zona e Debatit organizoi ballafaqimin e drejtëpërdrejtë të Ndërtuesëve në Prishtinë përballë përfaqësuesve të Komunës së prishtinës pas protestës së organizuar nga Shoqata e Ndërtuesëve në Prishtinë. Pjesë e panelit në emision ishte edhe Astrit Nixha/Arkitekt në rolin e ekspertit.

Dita Ndërkombëtare e Tokës

Dita Botërore e Tokës, 22 prilli, u shënua sot me aktivitete të shumta edhe në Kosovë, ndër të cilat edhe promovimi i një mekanizmi për trajtimin e mbeturinave.

Restaurimi i Hamamit të Prizrenit

Sipas një sqarimi të Qendrës Rajonale për Trashëgimi Kulturore, duke i dhënë prioritet eliminimit të rrezikut më të madh që kanosej ndërtesës, përfaqësuesi i UNESCO-s, në konsultim me arkitektët e QRTK-së në Prizren, ka hartuar planin për zbatimin e punimeve për fazën e parë duke pasur parasysh shumën e mjeteve që janë në dispozicion.