Alba Qeramika

Mentor Ahmeti

Viti i Studimeve: 3
Fakulteti: Fakulteti i shkencave te zbatuara-Tetove
Kompania:
Adresa:
Email: Mentor.ahmeti@live.com
Telefoni: +37744687615

P

ortfolio

L

ajmet më të lexuara

Arkitektura dhe vija

Opera Garnier E marte, 5 janar, orët e buzëmbrëmjes të vitit 1875. Në prezencën e kryetarit të Republikës së Francës, Mac Mahon, kryebashkiakut të Londrës, ati të Amsterdamit, familjes mbretërore të Spanjes si dhe më se dymijë të ftuarve të tjerë nga Evropa dhe më gjerë, u bë inaugurimi i Operës së Parizit, të projektuar nga arkitekti Charles Garnier.

Marrëveshja për Asociacionin dhe Planifikimi Hapësinor

Me vite të tëra,me të drejtë është kërkuar nga vendimmarrësit kosovar të trajtohet seriozisht problematika e Planifikimit Hapësinorë në tërë territorin e Kosovës. Ajo është nënçmuar,neglizhuar,është shpërfillur në ekstrem,edhe se ishte formuar një Ministri (MMPH) e cila si veprimtari parësore,pos mjedisit,duhej të merrej me planifikimin e territorit të Kosovës,si një nga objektivat ma të rëndësishme në funksionimin normal të një shteti.

Apply as ECOWEEK Prishtina 2015 Volunteer

Ecoweek Prishtina 2015 is organised by ECOciety, in cooperation with Municipality of Prishtina and University of Prishtina "Hasan Prishtina", from 27 September-04 of October 2015. It will host lectures and workshops by local and international professionals in architecture, landscape architecture, design and engineering.