Alba Qeramika
P

rodukte

L

ajmet më të lexuara

Bari / Ark. Xhelal Lloncari

Shkrim nga Arkitekti Xhelal Lloncari. Të gjithë ne kemi fotografi; të vjetra dhe të reja. Të gjitha ato ruajnë në vete një kohë dhe një rrëfim. Kur i shikojmë na kthejnë në kohë, në çastin kur janë bërë dhe na flasin, rrëfejnë një tregim shumë më të gjatë se vetë çasti i “ndalur” në to. Ato tregime përveç që ringjallin kujtime, ato përcjellin te gjeneratat e reja historitë e të kaluarës, iu mundësojnë të krahasojnë kohët, të nxjerrin përfundim

Dizajn i banjo Neutra

Ky koleksion origjinal i banjave nga prodhuesi i njohur NEUTRA e merr inspirimin nga natyra. Pastërtia e ujit, energjia e gurit dhe ngrohtësia e drurit së bashku të kombinuara të krijojnë një koleksion unik. Ky koleksion jep një ndjenjë të kënaqësisë dhe të mirëqenies.

Hotel në Danimarkë

Edhe pse BellaSky është hoteli më i madh i rajonit Nordik, ne kemi bërë gjithçka për të siguruar që hoteli nuk i jep ndjenjë të papërcaktuar tipik dhe formal që aq shpesh përcakton hotele të mëdha", thotë themeluesi Arkitektëve 3XN , Kim Herforth Nielsen.