Alba Qeramika

Ylber Vokshi-Ylli

Viti i Studimeve: 1973
Fakulteti: Arkitektures-Sarajevë
Kompania: Arkitekt i pavarur
Adresa: UÇK 54/3/3 Prishtinë
Email: ylberv@yahoo.com
Telefoni: +377 (0)44 122 285

arch. Ylber Vokshi -Ylli
P

ortfolio

Arkitektët gjatë historisë së njerëzimit ishin, janë dhe duhet të jenë bartësit dhe përgjegjësit kryesor për të gjitha veprimet arkitektonike, urbane dhe hapësinore që kanë ndodhur dhe janë duke ndodhur në tërë hapësirën e një shteti.

P

rodukte

L

ajmet më të lexuara

Albaqeramika

Mirë se vini dhe – faleminderit! Stina e verës në Kosovë ka kuptimin edhe të festës. E kjo festë gjithsesi është e dyfishtë. E para, për shkak se gjatë kësaj stine ka më së shumti ardhje të bashkatdhetarëve tanë nga mërgata dhe kjo shërben si gëzim i pamatshëm familjar. E dyta, meqë ata, si gjithmonë, investojnë në pronat e tyre dhe familjeve, fakt ky që ndihmon në gjallërimin më të madh të ekonomisë kosovare. Përgjatë 15 vjetëve të fundit, remitancat e

Bari / Ark. Xhelal Lloncari

Shkrim nga Arkitekti Xhelal Lloncari. Të gjithë ne kemi fotografi; të vjetra dhe të reja. Të gjitha ato ruajnë në vete një kohë dhe një rrëfim. Kur i shikojmë na kthejnë në kohë, në çastin kur janë bërë dhe na flasin, rrëfejnë një tregim shumë më të gjatë se vetë çasti i “ndalur” në to. Ato tregime përveç që ringjallin kujtime, ato përcjellin te gjeneratat e reja historitë e të kaluarës, iu mundësojnë të krahasojnë kohët, të nxjerrin përfundim

Dizajn i banjo Neutra

Ky koleksion origjinal i banjave nga prodhuesi i njohur NEUTRA e merr inspirimin nga natyra. Pastërtia e ujit, energjia e gurit dhe ngrohtësia e drurit së bashku të kombinuara të krijojnë një koleksion unik. Ky koleksion jep një ndjenjë të kënaqësisë dhe të mirëqenies.