Alba Qeramika

Nga: URBANmagnet -

__KOMENTET__
P

rodukte

L

ajmet më të lexuara

Dizajn i banjo Neutra

Ky koleksion origjinal i banjave nga prodhuesi i njohur NEUTRA e merr inspirimin nga natyra. Pastërtia e ujit, energjia e gurit dhe ngrohtësia e drurit së bashku të kombinuara të krijojnë një koleksion unik. Ky koleksion jep një ndjenjë të kënaqësisë dhe të mirëqenies.

Hotel në Danimarkë

Edhe pse BellaSky është hoteli më i madh i rajonit Nordik, ne kemi bërë gjithçka për të siguruar që hoteli nuk i jep ndjenjë të papërcaktuar tipik dhe formal që aq shpesh përcakton hotele të mëdha", thotë themeluesi Arkitektëve 3XN , Kim Herforth Nielsen.

Ura Arganzuela nga DPA

Pas zhvendosjes së autostradës nën tokë, e cila kalonte buze lumit Manzanares u hap një hapësirë dhe një mundësi për të krijuar edhe një territor urban për banorët e Madridit: Parku Manzanares. Një numër i urave mbi lum do të mundësojnë qarkullimin prej njërës anë të parkut në anën tjetër. I dizajnuar të lidhë lagjet në të djathtë dhe të majtë të brigjeve të lumit, ura e këmbësorëve Arganzuela do të jetë më e gjata prej të gjitha urave që do të ndërto