Alba Qeramika

panairi i materialeve ndërtimore

Nga: URBANmagnet - 2012-05-16

Panairi i materialeve ndërtimore është hapë sot dhe do të jetë hapur deri më datë 19maj. Lokacioni i mbajtjes së panairit është pallati i rinisë në Prishtinë. Në kuadër të panairit gjeni të ekspozuara produktet e kompanive vendore dhe ndërkombëtare.

Panairi ndërkombëtar i ndërtimtarisë, energjetikës, teknikës, mobilerisë dhe paluajtshmërive është hapë sot dhe do të jetë i hapur për vizitorë deri më 19 maj 2012. Në kuadër të këtij panairi gjeni të ekspozuara kompani vendore dhe ndërkombëtare, të cilat ekspozojnë produktet e tyre në kuadër të edicionit të 11 të organizuar nga Expokos.

Në panair marrin pjesë kompani nga këto vende: Kosovë, Shqipëri, Maqedoni, Kroaci, Slloveni, Gjermani, Hungari, Austri, Çeki, Greqi, Belgjikë, Itali, Holandë, Angli, Turqi, Serbi dhe Bullgari.

Pjesë aktive e panairit janë edhe: APIK (Agjencioni për Promovimin e Investimeve në Kosovë), Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare, OEDSH, AWEX (Agjencioni i Valonisë për Tregti të Jashtme dhe Investime, Belgjikë), Oda Ekonomike e Selanikut, Oda Ekonomike për Ndërmarrje të Vogla dhe të Mesme e Selanikut, Panairi Ndërkombëtar i Selanikut, Oda Ekonomike e Austrisë, Oda Ekonomike e Kroacisë, Oda Ekonomike për Tregti dhe Zejtari e Kroacisë, Agjencioni Shtetëror për Investime dhe Tregti (HITA) nga Hungaria, Agjencioni Shtetëror Çek për Promovimin e Tregtisë/CzechTrade, Konfederata e Industrisë nga Republika Çeke, Oda Ekonomike e Çekisë, Oda Ekonomike Kosovaro-Turke, si dhe shoqata të profesionistëve.

Panairi do të jetë i hapur deri më 19 maj në ora 16.

__KOMENTET__
P

rodukte

L

ajmet më të lexuara

Albaqeramika

Mirë se vini dhe – faleminderit! Stina e verës në Kosovë ka kuptimin edhe të festës. E kjo festë gjithsesi është e dyfishtë. E para, për shkak se gjatë kësaj stine ka më së shumti ardhje të bashkatdhetarëve tanë nga mërgata dhe kjo shërben si gëzim i pamatshëm familjar. E dyta, meqë ata, si gjithmonë, investojnë në pronat e tyre dhe familjeve, fakt ky që ndihmon në gjallërimin më të madh të ekonomisë kosovare. Përgjatë 15 vjetëve të fundit, remitancat e

Bari / Ark. Xhelal Lloncari

Shkrim nga Arkitekti Xhelal Lloncari. Të gjithë ne kemi fotografi; të vjetra dhe të reja. Të gjitha ato ruajnë në vete një kohë dhe një rrëfim. Kur i shikojmë na kthejnë në kohë, në çastin kur janë bërë dhe na flasin, rrëfejnë një tregim shumë më të gjatë se vetë çasti i “ndalur” në to. Ato tregime përveç që ringjallin kujtime, ato përcjellin te gjeneratat e reja historitë e të kaluarës, iu mundësojnë të krahasojnë kohët, të nxjerrin përfundim

Dizajn i banjo Neutra

Ky koleksion origjinal i banjave nga prodhuesi i njohur NEUTRA e merr inspirimin nga natyra. Pastërtia e ujit, energjia e gurit dhe ngrohtësia e drurit së bashku të kombinuara të krijojnë një koleksion unik. Ky koleksion jep një ndjenjë të kënaqësisë dhe të mirëqenies.