Alba Qeramika

Shtrati SLEEPY

Nga: URBANmagnet - 2012-05-08

SLEEPY, i dizajnuar nga arkitekti italian Angelo Tomaiuoulo dhe i prodhuar nga Tonin CASA, është një shtrat i cili ka një dizajn të shkëlqyer për shtëpi bashkëkohore

SLEEPY, i dizajnuar nga arkitekti italian Angelo Tomaiuoulo dhe i prodhuar nga Tonin CASA, është një shtrat i cili ka një dizajn të shkëlqyer për shtëpi bashkëkohore. Sipas prodhuesve, pjesa e bazës së shtratit prodhohet nga pëlhura ose eko-lëkura në ngjyra të ndryshme. Pjesa te koka e cila është e mbështjellë i jep një dizajn unik shtratit. Dimensionet e tij janë shumë të mëdha, prandaj edhe dhomat për një shtrat të tillë duhet të kenë më shumë hapësire. Për tavolinat e vogla që vendosën pranë shtratit do të vëreni se janë nga xhami dhe shkojnë shumë me dizajnin e shtratit.

__KOMENTET__
P

rodukte

L

ajmet më të lexuara

Albaqeramika

Mirë se vini dhe – faleminderit! Stina e verës në Kosovë ka kuptimin edhe të festës. E kjo festë gjithsesi është e dyfishtë. E para, për shkak se gjatë kësaj stine ka më së shumti ardhje të bashkatdhetarëve tanë nga mërgata dhe kjo shërben si gëzim i pamatshëm familjar. E dyta, meqë ata, si gjithmonë, investojnë në pronat e tyre dhe familjeve, fakt ky që ndihmon në gjallërimin më të madh të ekonomisë kosovare. Përgjatë 15 vjetëve të fundit, remitancat e

Bari / Ark. Xhelal Lloncari

Shkrim nga Arkitekti Xhelal Lloncari. Të gjithë ne kemi fotografi; të vjetra dhe të reja. Të gjitha ato ruajnë në vete një kohë dhe një rrëfim. Kur i shikojmë na kthejnë në kohë, në çastin kur janë bërë dhe na flasin, rrëfejnë një tregim shumë më të gjatë se vetë çasti i “ndalur” në to. Ato tregime përveç që ringjallin kujtime, ato përcjellin te gjeneratat e reja historitë e të kaluarës, iu mundësojnë të krahasojnë kohët, të nxjerrin përfundim

Dizajn i banjo Neutra

Ky koleksion origjinal i banjave nga prodhuesi i njohur NEUTRA e merr inspirimin nga natyra. Pastërtia e ujit, energjia e gurit dhe ngrohtësia e drurit së bashku të kombinuara të krijojnë një koleksion unik. Ky koleksion jep një ndjenjë të kënaqësisë dhe të mirëqenies.